Ezra és Esmee gondolatébresztő, véleményformáló felülete

Raisonneur

Raisonneur

Motiváció páros jógához

2015. április 16. - Esmee Raisonneur

Egy hete tart a jóga kurzus, az odafigyelGETés az egészséges életmódra, még nem egészen elszánt a lelkesedésem, cserébe viszont töretlen, mert még nem adtam fel. Nyárra formába lendülök. (Elég nehéz kitartani egy teljes fegyelmet és odafigyelést kívánó életmód mellett, mikor néhány napig egyedül vagyok, és csak a saját magam életét kell szervezzem, a következő pár napban pedig már más városban, nem saját szobában, tér és szabadon felhasználható idő nélkül, több emberhez alkalmazkodva kéne ugyanezt a lendületet prezentálni. Szinte lehetetlen stabilan működő rendszert építeni a napi rutinba így. De igyekszem.)

Felirat az alábbi videóhoz: gyönyörű pár, mesés harmónia. A szerelmünk Kincsemmel ilyen. Azon még dolgozunk, hogy egy akrojóga gyakorlatsorban ezt megmutathassuk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://raisonneur.blog.hu/api/trackback/id/tr307373262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása